Symbol/Emotion/Text Art Yang Gempak Untuk Facebook

1 comments




Assamualaikum dan Hello ❤
nampak gambar atas tu ? gempak kan ? nak macam tu ?
ok sebelum tu nak terang kan apa itu symbol, emotion, text art
benda ni macam nak menarik kan lagi Status or Comment korang

Cara Cara

1. pergi ke laman web INI
http://fsymbols.com

2. pilih la symbol/emotion/text art yang korang berkenan

3. hightlight symbol/emotion/text art yang korang nak tu dan copy
tekan CTRL + C untuk copy

4. paste kan di status box korang dan POST
lihat hasil nya

Contoh Symbol / Emotion / Text Art 

(╥﹏╥) (►.◄) (♥♥,) ☭ ✪ ✔ ➥

Couple in love
.♥/(,")\.(".)♥★
..★/♥\♥/█\♥★
.♥_| |__| |_ ♥

……..…../´¯/)……….. (\¯`\
…………/….//……….. …\\….\
………../….//………… ….\\….\
…../´¯/…./´¯\………../¯ `\….\¯`\
.././…/…./…./.|_……_| .\….\….\…\.\..
(.(….(….(…./.)..)..(..(. \….)….)….).)
.\…………….\/…/….\. ..\/……………./
..\…………….. /……..\……………..…/
….\…………..(………. ..)……………./

….._\____________________,,__
…./ `–│││││││││———————-]
…/==o ____________________
…..),—.(_(__) /
….// (\) ),——
…//___//
../`—-’ / …
./____ / … .

╔═══╗ ♪
║███║ ♫
║ (●) ♫
╚═══╝♪♪


╋╋╋╋╋╋╋╋╋╋╋┏┓╋┏┓┏┓╋┏━━┓
┏━┳━┳━┳┓╋┏┳╋╋━┫┗┫┗┓┗━┓┃
┃━┫╋┃╋┃┗┓┃┏┫┃╋┃┃┃┏┫╋┏┏┛
┗━┻━┻━┻━┛┗┛┗╋┓┣┻┻━┛╋┣┫
╋╋╋╋╋╋╋╋╋╋╋╋┗━┛╋╋╋╋╋┗┛

¿ ʇɥƃıɹ looɔ


c̘̜̫̜̙̞̟̖͚̋̈̿̂̓͆̒̅̂͘ͅơ̢̝̦̜͎̦̜̟͈̎̓̈͛̿̐̌̂͠ͅớ͇̮̭̹̗̝̪̗̗̙̾̍̎̓̐͒͐͠l̛̼̝̥̘͕̱̗̠͍̋̂̍͑͂̑̂̎͜͝ ̛̟̭̦̟̳̣̝͙͇̀̐́̇͂̽͑̽͜͝r̨͙̞͓̣̗̼͙͌̾̄͊̾͑̅̆͜͜͠͝į̢̯͖̮̜̳̲̟́̐͊͋̈́͌͐̔͜͝͝g̣̻̰̞̖͚̝̮̪̊͆͋̏͑̎̑̃̑͜͠h̢̧̧͇̺̻͖̦̦͚̀̔͆̂̌̾̋̓́͝t̢͖̼͍̘̤̠͖͍̾̆̓̇̈͗̄̕͝͠ͅ ̢̮̩͙̞͓̩̦̪̝͗̋̽̈͋͐̓̓̚͝?̢̛͖̣͙̞̟̦̯͚̣̃̌́̉̓͌̇̆͠


ℬѦℕ¥ÅḰ ℒÅḠℐ ẎÅℕḠ Ḡ€ℳṔ∀Ḱ ḎЇ ℱ$¥ℳ฿Ѻℒϟ▪ℭϴℳ

SELAMAT MENCUBA ツ

tolong klik iklan SAYS di atas kiri blog ini

One Response so far

  1. Blogger says:

    Ever wanted to get free Twitter Re-tweets?
    Did you know that you can get these ON AUTO-PILOT & ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like?

Labels

 

Jangan Lupa Follow Dan Like Facebook z0mbi3z

[close]