Cara Download Di 4shared Tanpa Account

1 comments

Assalamualaikum dan Hello
hari ni nak post benda biasa je

korang perasan tak kalau nak download dekat 4shared kena ada account baru boleh download ?
jadi aku nak aja macam mana nak lepas/skip benda tu

1. cari la apa-apa yang nak di download

2. copy link download tu
cth: http://www.4shared.com/photo/8ipjXCvD/coverfan2.html?

3. bukak laman web ini dan paste di dalam ruang yang disediakan
link : http://www.4server.info












4. selepas paste, tekan butang Generate Link

5. korang akan dapat satu link yang baru












6. tunggu beberapa saat, ia akan download sendiri

Selamat mencuba ^_^

Please tolong saya dengan menekan semua iklan SAYS yang berada di atas sebelah kiri anda..
jasa anda amat saya hargai


One Response so far

  1. Blogger says:

    BlueHost is ultimately the best hosting company with plans for all of your hosting requirements.

Labels

 

Jangan Lupa Follow Dan Like Facebook z0mbi3z

[close]